Четверг, 28.03.2024, 15:18
Офіційний сайт Аджамської сільської ради
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 555
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Контактна інформація

(0522) 311-439
(0522) 311-388
27620 Кіровоградська обл.,
Кропивницький район, с. Аджамка, вул. Центральна, буд. 65
Головна » 2021 » Май » 27 » Оголошення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Аджамської сільської ради
18:03
Оголошення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Аджамської сільської ради

Оголошення конкурсу  на визначення

опорного закладу загальної середньої освіти

Аджамської сільської ради 

Кропивницького району Кіровоградської області області

Відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради (далі - Відділ) оголошує Конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Аджамської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (далі – Конкурс).

     Конкурс проводитиметься відповідно до Умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти, затверджених рішенням сесії Аджамської сільської ради № від 05.2021 року  «Про проведення конкурсу  на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Аджамської сільської ради  та затвердження Типового положення про опорний заклад загальної середньої освіти Аджамської сільської ради»

Етапи проведення конкурсу:

І етап – підготовчий, на якому здійснюється подання заявок  та матеріалів керівниками закладів загальної середньої освіти Аджамської сільської ради на участь у Конкурсі до конкурсної комісії Відділу 27.05 – 02.06

ІІ етап – основний, на якому проводиться визначення переможців Конкурсу (03.06-07.06).

Для участі у І етапі необхідно подати до конкурсної комісії Відділу:

- заявку, на участь у Конкурсі:

- документи:

1) Стратегію розвитку навчального закладу загальної середньої освіти (5-7 сторінок) на наступні 3 роки та  діючий (для порівняння), який містить  обов’язкову інформацію:

- загальна демографічна ситуація, відомості про орієнтовну кількість учнів, які будуть навчатися в опорній школі (окремо вказати проектну потужність опорного закладу, орієнтовну кількість учнів, які будуть підвозитися на навчання до опорного закладу з інших населених пунктів; вказати з яких загальноосвітніх навчальних закладів (реорганізованих) планується підвезення учнів до опорної школи; маршрути підвезення учнів та педагогічних працівників (з розрахунком відстаней та приблизного часу перебування у дорозі, транспорт, яким буде здійснюватись підвезення);

- мережа класів, їх наповнюваність та перспектива розвитку;

- вартість утримання 1 учня в опорному навчальному закладі (до створення і після) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами» від 17 березня 2021 р. № 209;

- концепція діяльності опорної школи;

- перспективи допрофільної підготовки та профільного навчання;

- організація інклюзивного навчання при наявності дітей з особливими освітніми потребами;

- залучення бюджетних, позабюджетних коштів, інвестицій, участь у  міжнародних , всеукраїнських, регіональних проектах;

2) опис інвестиційних потреб опорної школи (придбання шкільних автобусів для перевезення учнів, оснащення навчальних кабінетів, придбання мультимедійного обладнання, встановлення мережі wi-fi з безкоштовним (безпечним) доступом, заходи з енергозбереження, ремонт приміщень, зміцнення кадрового потенціалу, тощо).

3) матеріально-технічна база діюча на сьогодні: навчальні кабінети фізики, хімії, біології, географії, інформатики (вказати кількість комп’ютерів у кожному з них, кількість учнів на 1 комп’ютер, доступ до швидкісного Інтернету, наявність локальної мережі) та інше; лабораторії, навчальні майстерні, забезпечені відповідним обладнанням; класи з комп’ютерним і мультимедійним обладнанням; спортивні об’єкти з відповідним обладнанням; актова зала; бібліотека з укомплектованими бібліотечними фондами, науково-методичною, художньою та довідковою літературою, електронними підручниками, ліцензованим програмним забезпеченням; їдальня (вказати кількість посадкових місць); внутрішні туалети.

4) якість надання освітніх послуг закладом загальної середньої освіти за останні 3 роки:

- результативність участі учнів в ДПА у формі ЗНО, працевлаштування випускників;

- результативність участі учнів у всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах - захистах МАН України, всеукраїнський учнівських турнірах, інших інтелектуальних змагань).

- рівень професійної підготовки педагогічних кадрів (результативність  участі в професійних конкурсах, Всеукраїнських конкурсів «Вчитель року» і «Класний керівник року», виставках ефективного педагогічного досвіду, фестивалях «добрих практик» освітян, міжнародних виставок «Сучасні заклади освіти», «Інноватика в сучасній освіті» тощо).

3. Конкурсні матеріали оформлюються в двох примірниках комп’ютерним набором, кегель 14, інтервал 1. Обов’язково додається електронна версія у текстовому редакторі Word.

Зазначені документи подаються на адресу відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради: 27620, Кіровоградська область, Кропивницький район, с. Аджамка, вул. Центральна, 65 

 

Переглядів: 422 | Додав: zta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Май 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Сайт Аджамської ЗШ
  • Аджамка-Forever
  • Сайт Кіровоградської районної ради
  • Кіровоградська ОДА
  • Кіровоградська РДА
  • Корисні посилання

    invest invest invest invest
    Copyright MyCorp © 2024
    uCoz